Transport gratuit!
Transportul produselor către dvs. se face prin curier rapid. Din momentul în care ați plasat comanda pe site-ul nostru, alocam 10 zile lucrătoare până când coletul va ajunge la dvs (dacă produsul se află pe stoc, poate ajunge și a două zi).

Pentru zonele îndepărtate de oraș, firmă de curierat poate percepe o taxa de transport în plus. Când va aflați în această situație, va vom contacta pentru a va comunică sumă care se va adauga la transport, de asemenea, există variantă trimiterii coletului într-un sediu al firmei de curierat aflat într-un oraș apropiat de dvs. pentru a elimină taxa suplimentară.

Transport internațional / (Internațional shipping) :

Produsele comandate în afară României vor fi expediate prin Poștă Română, costul și durată transportului diferă în funcție de zonă în care va aflați. Dacă sunteți în această situație, veți fi contactat în cel mai scurt timp și vi se vor oferi informațiile legate de transport și preț.

If your order is placed from outside of Romania, the products will be shipped throughout Romanian Post Office, shipping cost and duration depends on your location. If you find yourself in this situation, you will be notified as soon as possible about your order details.